Prodajne & management vještine...

BUSINESS KLINIKA PREMIUM
report 
by Goran Blagus


Dragi poduzetnici i ostali koji se tako osjećate,

Goran Blagus - business coach

Goran Blagus - business coach

ako ste u situaciji da trebate unaprijediti svoj biznis kroz nove prodajne, marketing i management vještine, onda je ostatak teksta za vas.

Napravio sam mjesečnu tiskovinu (da, da, na papiru) u kojoj otkrivam, dijelim, pojašnjavam i demonstriram vještine, tehnike i metode s kojima značajno možete utjecati na stanje svog poslovnog računa, razinu stresa i frustracije u svakodnevnim poslovnim aktivnostima.

Business klinika PREMIUM report je papirnati newsletter kroz s opisima i razradama konkretnih tehnika i vještina za unapređenje poslovanja, poslovnih procesa i svega onog ostalog što mi poduzetnici moramo raditi kako bismo opstali (ili preživjeli).

BKP Report nije moguće čitati na tabletu, ne distribuira se emailom niti ga možete gledati na youtubeu. BKP Report je tiskovina, crno-bijela tiskovina bez šarenih slika i fora grafikona na koje biste klikali ili ih sherali. BKP Report je na papiru zato da vas "prisili" da na miru pročitate važne lekcije i važne tehnike koje djeluju i koje ćete odmah implementirati u svoje poslovanje.

Tehnički opis BKP Reporta bio bi da se radi o 16 stranica gusto otisnutog teksta s više od 33.000 znakova, minimalno četiri (4) različite teme i barem 20 konkretnih ideja & tehnika isprobanih u praksi koje možete slobodno implementirati u svoj biznis.

Ako redovito ste pretplatnik dnevnog newslettera Business klinike, onda bi najbolji opis Business klinika PREMIUM reporta bio da je to dnevni newsletter na steroidima, ali i prilika da zavirite iza zavjese novih i efikasnih tehnika iz područja prodaje, management, produktivnosti, utjecaja, manipulacije, copywritinga, upravljanja...

Trenutno aktualno - Business Klinika PREMIUM Report #7 - studeni / 2018.

Cijena Business klinika PREMIUM reporta by Goran Blagus iznosi 112,00 kn (PDV & poštarina uključeni u cijenu).

Za registraciju i narudžbu - registrirajte se putem formulara na dnu ove stranice.

Što dolazi u "paketu pretplate" na Business klinika PREMIUM?

  • mjesečni report s tehnikama, metodama i vještinama iz područja prodaje, managementa, produktivnosti...
  • članstvo u zatvorenoj Facebook grupi s ekstra materijalima (tekst, video, analize...)
  • prilika da mi postavite konkretno pitanje i dobijete konkretan odgovor i/ili smjernicu kako riješiti problem
  • ostale điđe...
Image

Pitanja & odgovori:

Koliko je sadržaj reporta primjeren ne-poduzetnicima / početnicima?

Potpuno iskreno - nije najprikladniji. Sadržaji reporta pisani su prema iskustvu iz realnog svijeta i čitatelji trebaju imati nešto osnovnog znanja o poslovanju, kužiti da je prodaja jako bitna aktivnost, da emocije pokreću i da ih nije strah niti sram niti teško poduzeti što god je potrebno kako bi unaprijedili svoj biznis.

Ako ste početnik, vrlo vjerojatno je najbolji smjer da nabavite knjige ili upišete seminare / radionice na kojima ćete usvojiti osnovna znanja i osnovne spoznajte.

BK PREMIUM report stavlja fokus na naprednije tehnike i vještine, te ponekad treba uložiti nešto vremena i energije da bi se shvatilo zašto i zbog čega je nešto prezenitrano na način kako je to napravljeno.

Ako vas ovo nije obeshrabrilo od pretplate i spremni ste "napraviti ekstra korak", onda je ovo jedna od najboljih poslovnih odluka koja će se višestruko isplatiti u trenutku i situaciji kada to najmanje očekujete.

Mogu li naručiti stare brojeve? (updated)

Stari brojevi se mogu naručiti putem narudžbenice i uputa koje dolazi s s trenutno aktualnim brojem reporta.

Piše da je narudžba zatvorena, zašto i kako da ipak dođem do trenutno aktualnog primjerka?

Business Klinika PREMIUM report tiska se u strogo definiranim količinama koje se određuju prema nekoliko internih  parametara (prijašnji pretplatnici, očekivani broj novih pretplatnika, kao BONUS za partnere i nove klijente...). Jednom kada se svi mjesečni primjerci prodaju / distribuiraju narudžba se zatvara te se ponovno otvara kada je novo izdanje spremno za tisak.

Zašto je newsletter na papiru, zašto ne brineš o šumama i zašto si toliko "zaostao" pa ne koristiš elektronsku distribuciju?

Volim provokativna pitanja ali ovo baš i nije toliko provokativno. Razloga ima jako puno i dosta je vezan uz percepciju i različita osjetila. U Business Klinika PREMIUM reportu #3 (lipanj / 2018.) detaljno sam pojasni zbog čega je na papiru i koji se poslovni model "krije" iza njega.

A kako da iskoristim primjere iz reporta? Da ih pretipkavam?

I to je rješenje, no zato postoji zatvorena fejs grupa pa možeš tamo zatražiti copy-paste verziju pisma ili procedure ako si baš toliko zapeo i nisi skužio kako da sadržaj prilagodiš svom modelu biznisa.

Kad se pretplatim na report, kad mi on stiže?

Nakon primljene uplate, report se šalje u narednih dan-dva putem HP (Hrvatske pošte). Praksa pokazuje kako treba oko 4 radna dana dok ne stigne na odredište. U slučaju da svoj primjerak niste dobili unutar 10 dana, javite se emailom i već ćemo nešto srediti 🙂

Mogu li se pretplatiti na više izdanja unaprijed?

Ne, trenutno to nije moguće, tj. malo je drugačiji model pretplate. Nakon što prvi put postanete pretplatnik, automatizmom ćete prije izdanja novog broja reporta dobiti ponudu za plaćanje. Ako ne izvršite plaćanje po njoj, znači da ste odustali od daljnjih izdanja te za reaktivaciju pretplate bit će potrebno da se ponovno prijavite.

Baš si kompliciran oko tog modela pretplate, zašto?

Jedan od razloga je osobne prirode i mog komitmenta kod pisanja novih sadržaja, a drugi razlog je taj što još uvijek nisam uspio riješiti model automatske mjesečne naplate.

Mogu li platiti karticom / paypal?

Za sada nije moguće plaćati karticom / paypalom, no radi se na tome.

Što ako nisam zadovoljan sadržajem?

Šteta što nisam ispunio tvoja očekivanja, te sada imaš nekoliko opcija. Ne prijaviš se za sljedeći broj, a ako si toliko nezadovoljan da želiš povrat uplate, onda mi se javim porukom kako bismo organizirali proceduru povrata.

Imam pitanje, komentar, prijedlog. Kako ti se mogu javiti?

Najbolje je poslati email na [email protected] i već ćemo se dogovoriti.

Odskrolao sam ovu stranicu do dna i zaboravio sam da sam došao ovdje kako bih se pretplatio na najnoviji broj Business Klinika PREMIUM Report. Što da radim?

Odskrolaj stranicu prema gore i prijavi se. Nije toliko teško 🙂