Business Klinika PREMIUM

Business Klinika PREMIUM paketi su posebni kreirani sadržaji od strane business coacha Gorana Blagus kao prirodni nastavak dnevnih Business Klinika Newslettera.

S obzirom na to kako se pokazala potreba i želja BK Newsletter pretplatnika za puno konkretnijim sadržajima, stvorila se ideja i serijal BK PREMIUM paketa koji bi trebali zadovoljiti potrebe velike većine poduzetnika, vlasnika biznisa, voditelja timova i osoba koja žele unaprijediti svoje poslovne vještine.

Svaki od Premium paketa je građen tako da zadovolji potrebe korisnika ovisno o tome u kojem se trenutno poslovno stanju nalazi.

Početnici ili poduzetnici koji su na tankom budžetu i/ili sve aktivnosti ili moraju ili žele raditi samostalno, najbolji početak je s BK Start paketom koji će se odlično nadovezati na dnevne BK Newslettere, koji su ionako besplatni.

Tri opcije koje su unutar tog paketa su POSEBAN tjedni BK Newsletter samo za PREMIUM pretplatnike koji će neku od aktualnih tema obraditi puno detaljnije i puno konkretnije, nego što je to bilo kroz besplatan BK Newsletter.

Često su pretplatnici BK Newslettera reagirali kako im je dnevna dinamika newslettera prevelika i kako često propuste neki važan sadržaj, BK Newsletter PLUS koji se šalje SAMO JEDNOM tjedno riješit će taj problem.

Sadržaj BK Newsletter PLUS će se jednim dijelom nasloniti na prošlotjedne BK Newslettera, ali će jednu ili dvije teme puno detaljnije i puno stručnije obraditi i u smjeru što lakše i jednostavnije primjene.

Druge dvije opcije BK Start paketa su mjesečni webinar u kojem ćete moći aktivno sudjelovati (i naknadno gledati snimku), a kroz njega će se u live prijenosu obrađivati različita pitanja i situacije koje redovito stižu od pretplatnika BK Newslettera, a sve to će dodatno biti nadograđeno privatnom Facebook grupom u kojoj ćete moći pristupiti ekstra sadržaja i raspravama koje nisu dostupne kroz javne kanale.

Sve zajedno i sumirano, jedan jako dobar početak za probati ili za napraviti ekstra korak prema usvajanju i svladavanju poslovnih vještina.

BK Silver paket je za vlasnike biznisa i osobe koje imaju više od dvije godine iskustva u vođenju poslova, pregovaranja, prodaje, zapošljavanju i svega onog s čime se svaka takva osoba susreće svakodnevno.

Ovaj paket (BK Silver) prati sve što ima i BK Start paket, no kao dvije poslastice stižu u obliku mjesečnog webinara na neku od trenutno aktualnih poslovnih vještina ili tehnika (trajanje cca. 30 minuta) u kojem možete aktivno sudjelovati ili samo pristupiti snimci nakon što se webinar održi.

Kao dodatna prednost ovog paketa je i prioritet u mjesečnim Pitanja & Odgovori live webinarima i sasvim sigurno nešto više sadržaja. Osim toga, kao poduzetnik s više iskustva sigurno imate i trebate više konkretnog i detaljnijeg sadržaja.

I za kraj, za poduzetnike, vlasnike biznisa i osobe koje žele ili imaju potrebe u konkretnim situacijama gdje bi im moj angažman u obliku coachinga ili konzaltinga najviše pomogao, napravljen je BK Gold paket.

BK Gold uključuje sve opcije koje imaju BK Start i BK Silver paket, no uz njega dolazi i prioritetno vrijeme za 1-na-1 komunikaciju putem telefona ili neke druge platforme u kojem ćemo surađivati i stvarati najbolje strategije, tehnike i vještine.

BK Gold je idealan za osobe koje imaju pet i više godina poslovnog iskustva i kontinuirano rade na razvoju svojih vještina ali i poslovnih procesa. Kroz ovaj paket dobit će pristup širokom spektru do sada neobjavljenih sadržaja i sve to maksimalno prilagođeno njemi i okolnostimna u kojima se trenutno nalazi.

Zbog ograničenih vremenskih resursa, paket BK Gold je ograničeno dostupan.

 

 

BK Free

Idealno za poduzetnike početnike
HRK 0
00
Mjesečno
 • Dnevni BK Newsletter
 • Pristup Facebook grupi (free verzija)
 • Start-up poduzetnički paket
Želiš probati

BK Start

Idealno za poduzetnike početnike
HRK 112
+PDV
Mjesečno
 • BK Newsletter PLUS (svaki utorak)
 • Pitanja & Odgovori (svaki drugi četvrtak u mjesecu)
 • Pristup zatvorenoj Facebook grupi
Želiš probati

BK Silver

Za vlasnike biznisa s više godina iskustva
HRK 300
+PDV
Mjesečno
 • Sve iz BK Start paketa
 • Webinar / radionica (drugi četvrtak u mjesecu)
 • Prioritet u Pitanja & Odgovori mjesečnom webinaru
Taj ti treba

BK Gold

Coaching & Konzalting
HRK 1800
+PDV
Mjesečno
 • Sve iz BK SIlver paketa
 • On-line konzultacije / coaching (2 x mjesečno)
 • Pristup internim Business Klinika sadržajima
najbolji

Kalendar objava

Business Klinika Newsletter –  stiže SVIM pretpaltnicima svakog utorka

Pitanja & Odgovori webinar – svaki zadnji četvrtak u mjesecu, početak u 19:00 u zatvorenoj Facebook grupi

Webinar / radionica – svaki drugi četvrtak u mjesecu, početak u 19:00, link za pristup stiže dan ranije

On-line konzultacija – prema dogovoru

 

Popunite formular i krećemo!

Što se dešava nakon što ispunite narudžbenicu?

Na unešenu email adresu stići će vam ponuda (osim ako ste odabrali BK Free paket) i daljnje upute kako pristupi Business Klinika sadržajima

Za sva pitanja ili potrebna pojašnjenja – pišite na [email protected].