Kako napisati prodajno pismo
+ live demonstracija by Goran Blagus

WEBINAR – 24.01.2018.

Prva verzija webinara je imala tehničkih problema – nedostaje dio snimke webinara, pa iz tog razloga ponavljam webinar. Sudionici prvog webinara na ovom webinaru sudjeluju BESPLATNO, a novi će polaznici uz snimku ovog webinara dobiti i snimku prvog webinara. 

Mnogi poduzetnici (posebno oni koji su u startup fazi) imaju problema kako napisati prodajno / prezentacijsko pismo.

  • Htjeli bi puno toga reći, no opet ne premalo.
  • Htjeli bi se pokazati u najboljem svijetlu, no ne da ispadnu hvalisavci.
  • Htjeli bi reći da su povoljni, no ne žele da ih se percipira da su jeftini.
  • Htjeli bi da ih primatelj nazove ali “Nazovite nas!” im zvuči previše sirovo

Osobno sam napisao stotine i stotine prodajnih / prezentacijskih pisama i to za različite branše – od famozne PVC stolarije, stomatologije, pogrebne usluge, osiguranja, veleprodaju, it, fitness, alternativna medicina, životinje, menopauza & žensko zdravlje, dodaci prehrani, servisi za čišćenje, osiguranja, financijske institucije…

Prodajno pismo

Vizual jednog od pisama

U prosjeku svaki drugi dan dobijem email ili poziv da pomognem s pisanjem pisma ili recenzijom ili nekim savjetom.

Mnogima pomognem savjetom ili smjernicom, no veliki broj njih nema budžet za moj angažman i onda se tu često rastanemo – oni razočarani što moraju improvizirati, a ja tužan što nisu prepoznali kako im je investicija u pismo koje će im donijeti nove klijente NAJVAŽNIJA INVESTICIJA.

Kako bih “pomirio” te dva stanja, odlučio sam održati on-line edukaciju (webinar) na temu pisanja prodajnog pisma te UŽIVO demonstrirati pisanje prodajnog pisma ne temu koju će polaznici webinara predložiti za vrijeme trajanja webinara.

Veliki izazov za mene, no siguran sam da će taj dio biti i NAJVEĆA VRIJEDNOST za polaznika jer će uživo moći pitati, komentirati i naučiti kako raditi prodajno pismo.

Webinar se sastoji od dva dijela:

  1. Elementi prodajnog pisma
  2. LIVE demonstracija

Predviđeno trajanje je 1,5 sati, no trajat će onoliko dugo koliko je potrebno da svi polaznici dobiju odgovore na svoja pitanja i dvojbe te da je svima “leglo” kako pisati efikasna prodajna pisma. Nije vrijeme da se vremenski ograničavamo na tak važnoj temi 🙂

Webinar počinje 24.01.2018. u 17:00, a oni koji ne mogu sudjelovati na njemu, a registrirali su se, dobit će:

  1. Snimku prvog webinara u trajanju od 2 sata
  2. Snimku ovog webinara – kompletnu i u boljoj rezoluciji
  3. 1 sat live konzultacija u obliku recenzije prodajnog pisma (telefon / viber / email) 

Ovaj webinar nije besplatan, free, gratis, đaba, ücretsiz, khulula, brezplačen… već košta 400,00 kn (PDV uključen u cijenu) ako se prijavite i platite do trenutka njegovog početka, jer nakon toga cijena raste na iznos od 800,00 kn (PDV uključen).

Cijena je i više nego fer, štoviše, višestruko je niža nego da me angažirate jedan-na-jedan da vam pišem prodajno pismo.

Kroz ovaj webinar vidjet ćete proces po kojem ja radim prodajna pisma i ono najvažnije, moći ćete gledati uživo kako ta radim. Zapravo, kod biranja demonstracije možda baš TI budeš odabran(a) i evo prilike da na 400,00 kn investicije dodaš dvije nule (00) prije decimalne točke kao ROI ovog webinara.

Za sudjelovanje i/ili pristup on-line snimci po povlaštenoj cijeni potrebno se registrirati putem donjeg formulara

Nakon prijave, na unešenu email adresu dobit ćete ponudu za plaćanje. Po izvršenom plaćanju, na istu email adresu stići će i link za pristup webinaru (cca. 48 sati prije početka), a cca. 48 sati nakon završetka webinara stiže i link za download snimke webinara.

Za kraj, onaj standardni dio – za sva pitanja pišite na [email protected] ili zovite 095 5050290.

Hvala,

  Goran Blagus
(Business klinika)

p.s. Ekipo, vi koji ste bili na 24+ tehnike radionici ili ste ex. pretplatnici Business Klinika newslettera, ostavite komentar kod prijave kako bi vam se osigurao popust.