[vc_row inner_container=”true” padding_top=”0px” padding_bottom=”0px” border=”none”][vc_column width=”1/1″][container id=”vrh”][image type=”none” float=”none” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” src=”56″][/container][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][text_output]U Business klinici pomažemo malim i srednjim poduzetnicima ostvariti bolje poslovne rezultate, privući nove klijente i pokrenuti prodaju čak i u vrijeme loše naplate, višegodišnje recesije tržišta ali i straha i nelagode od prodaje.

Velika većina danas dostupnih edukacijskih materijala (seminari, treninzi, radionice, knjige, webinari…) govore i opisuju kako bi nešto mogli napraviti, daju različite ideje što biste mogli raditi i dosta fokusa stavljaju na osvještavanje okolnosti, otkrivanju potencijala, mogućnosti i prilika.

I dok je to za neka druga vremena dobro, u trenutnim poslovnim okolnostima nema previše prostora za meditiranje, planiranje, skiciranje, definiranje, dogovaranje, brainstormiranje… već je potrebno djelovati odmah, brzo, jednostavno i konkretno.

Iz tog razloga smo i napravili KONKRETNE UPUTE i KONKRETNE PROCEDURE za poduzetnike po kojima mogu raditi te efikasno privući nove klijente, unaprijediti prodaju, povećati obim poslovanja i sve ostalo što je bitno kako bi tvrtka postala stabilna, uspješna i bolje poslovala.[/text_output][custom_headline type=”left” level=”h2″ looks_like=”h4″ accent=”true”]”The Box”[/custom_headline][text_output]“Paket za računovodstvene servise” je specijaliziran i prilagođen sadržaj za vlasnike računovodstvenih servisa te sadrži 15 iznimno važnih lekcija i uputa na više od 150 stranica s konkretnim primjerima kako povećati prodaju i bolje voditi poslovanje.

S obzirom na to da “kutija” ima praktičnu primjenu u njoj se nalazi i USB stick s kompletnim sadržajem u elektroničkom obliku (radi bržeg pronalaženja sadržaja, copy-paste prodajnih pisama i primjera, te lakše i brže prilagodbe vlastitom stilu poslovanja) ali i dodatnim alatima za jednostavnije vođenje poslovnih i prodajnih procesa.

I na kraju, sav taj sadržaj, tehnike i metode zaokružuju se 4-satnim seminarom na kojem se usvaja i uči kako najbolje iskoristiti priložene alate, kako prepoznati situacije na koje će potencijalni klijenti reagirati i ono najvažnije – kako se razlikovati na tržištu i privući poželjne klijente.[/text_output][vc_row_inner padding_top=”0px” padding_bottom=”0px” border=”none”][vc_column_inner width=”1/2″ fade_animation=”in-from-top” fade_animation_offset=”45px”][image type=”rounded” float=”none” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” src=”175″][image type=”rounded” float=”none” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” src=”176″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″ fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px”][image type=”rounded” float=”none” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” src=”173″][image type=”none” float=”none” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” src=”172″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][custom_headline type=”left” level=”h2″ looks_like=”h4″ accent=”true”]Sadržaj kutije[/custom_headline][text_output]Sadržaj “kutije” čine različite lekcije koje su same za sebe cjelina, no u različitim kombinacijama s drugim lekcijama i priloženim tehnikama, te sa znanjima i spoznajama naučenim na seminaru imat ćete moćan poslovni alat kojim ćete lakše unaprijediti svoje poslovanje.

Početni fokus stavljen je na rješavanje najvećeg poduzetničkog problema – tko su moji potencijalni klijenti i po čemu bi me trebali prepoznati na tržištu?

Nakon što to postane jasno i nakon što shvatite s kim želite poslovati i kakva su njihova očekivanja ali i situacije na koje reagiraju u prodajnom procesu, tada je sam proces zaključivanja prodaje brz, jednostavan i vrlo učinkovit.

A baš ti procesi i te tehnike čine drugi dio fokusa “kutije”. Različite tehnike s konkretnim primjerima kojima ih možete zainteresirati da postanu klijenti, tehnike s kojima dogovarate sastanak ali i iznimno važne tehnike kako odgovoriti na prodajne prigovore da ste preskupi, da nemaju vremena ili da ovog trenutka nisu zainteresiranu za vašu uslugu.

Na kraju, tu je set alata s konkretnim koracima kako imati što bolje odnose s postojećim klijentima ali i tehnikama i konkretnim primjerima kada suradnja uđe u fazu problema.

Opomene, raskid suradnje i reklamacije su nešto što svaki poduzetnik želi izbjeći jer troše previše vremena i energije, no zato se u “kutiji” nalaze konkretni koraci, konkretna pisma i konkretni razgovori koje možete copy-paste u svoje poslovanje i više vremena posvetiti klijentima koji zaslužuju pažnju (i plaćaju račune).

I naravno, sve to je dodatno “začinjeno” različitim vještinama i tehnikama koje će vam pomoći u vođenju poslovanja, delegiranju zadataka ali i u vođenju ljudi da budu efikasniji i produktivniji.[/text_output][vc_row_inner padding_top=”0px” padding_bottom=”0px” border=”none”][vc_column_inner width=”1/1″ fade_animation=”in-from-top” fade_animation_offset=”45px”][image type=”rounded” float=”none” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” src=”170″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][custom_headline type=”left” level=”h2″ looks_like=”h4″ accent=”true”]Seminar[/custom_headline][text_output]Poznata je izreka kako posjedovanjem Formule 1 ne znači da ste najbolji vozač, pa tako i posjedovanje najboljih alata nije dovoljno da bi ostvarili najbolje rezultate.

Seminar od 4 sata je dio PAKETA i na njemu se uče i spoznaju najvažnije činjenice vlastitog poslovanja te definiraju pojmovi i prednosti po kojima se trebate razlikovati od konkurencije.

Kroz prvi dio seminara radi se na lekciji “Poslovna vrijednost” gdje ćete stvoriti i definirati smjernice po kojima ćete nastupati na tržištu, definirati okidače za efikasnije privlačenje klijenata i dobiti jasne odgovore što se treba nalaziti na web stranici, oglasu, te što ćete izgovoriti potencijalnim klijentima prvi puta kada ih vidite. U konačnici, znat ćete kojim argumentima trebate privlačiti svoje buduće klijente, a da oni na to reagiraju pokazivanjem interesa.

Drugi dio seminara bavi se prodajnim koracima i tehnikama kako voditi prodajni proces. Kako reagirati tijekom prodaje, u kojem trenutku napraviti određeni korak, što odgovoriti, kada odustati, a kada forsirati prodaju. Konkretno, fokusirano i bez prevelike filozofije.

I zadnji dio seminara posvećen je konkretnim pitanjima i odgovorima, komentarima i svemu ostalom što će vam iskočiti kao bitno i važno, a potrebno vam je kako biste unaprijedili svoje poslovanje.[/text_output][container id=”nasl_2″][alert type=”info”]Bez dlake na jeziku i fige u džepu, bez kompliciranja i “mogli biste…”, već konkretno, jasno, efikasno i provjereno u praksi.[/alert][/container][custom_headline type=”left” level=”h2″ looks_like=”h4″ accent=”true”]USB stick[/custom_headline][text_output]Na USB sticku koji također čini dio “kutije” nalaze se svi materijali, svi primjeri i sadržaji kako biste brže i lakše primijenjena znanja i metode iskoristiti u praksi.

Želite li poslati prodajni email, otvorite jedan od prikazanih primjera, napravite copy-paste u svoj email program, promijenite sadržaj na označenim mjestima i pošaljite. Radnja za koju treba maksimalno 3 minute posla.

Želite li kombinirati nekoliko prodajnih tehnika, samo ih otvorite u program za obradu teksta, skombinirajte rečenice, pozive na akciju i ostale okidače kako vam najviše odgovaraju i pošaljite – djelujte odmah i bez velikog gubljenja vremena.

Na USB sticku nalaze se i alati za vođenje prodajnih procesa (excel tablica) tako da jednostavno možete delegirati određene aktivnosti svojim ljudima ili vanjskim suradnicima, a ujedno i lakše pratiti koje je stanje prodajnog procesa, gdje se čeka previše, a gdje je vrijeme za zaključivanje posla.[/text_output][custom_headline type=”left” level=”h2″ looks_like=”h4″ accent=”true”]Za koga je “kutija” ili još bolje, za koga nije?[/custom_headline][text_output]U prvom redu, sadržaj ove “kutije” optimiziran je za vlasnike i voditelje prodaje u računovodstvenim servisima. Prodajna pisma, prodajni razgovori, prodajni prigovori, delegiranje zadataka i 90% materijala stvaran je specijalno za računovodstvene servise kako bi lakše i brže privukli nove klijente te unaprijedili svoje poslovanje.

Kutija je idealan alat za voditelje servisa kojima trebaju novi klijenti ili imaju probleme s postojećim te bi ih željeli zamijeniti s drugim klijentima, a ne znaju kako to napraviti, imaju otpor prema prodaji, kratki su s rokovima i nemaju dovoljno vremena za proučavanje različitih knjiga i seminara.

Sadržaj je idealan za voditelje kojima trebaju konkretni koraci kako krenuti te imaju određenu količinu znanja i iskustva iz dosadašnjeg poslovanja pa će uz priloženi materijal napraviti radnje i korake koje su predugo odgađali.

Kao i u svakom biznisu, ne postoji proizvod ili usluga koja će pružiti savršeno rješenje za 100% tržišta – to je ujedno i jedna od važnih lekcija “kutije”.

U tom pogledu, “kutija” i njezin sadržaj nisu prikladni za računovodstvene servise koji nisu spremni djelovati odmah i krenuti u prodajni proces. “Kutija” nije prikladna za voditelje koji bi se spremali do vijeka i savršenstva i koji su zadovoljni s poslovnim rezultatima ili ono još gore – otpisali su svoj biznis i stvorili stav kako je “zatvaranje najbolja strategija”.

Oni koji nisu spremni ili ne mogu napraviti ni nekoliko copy-paste prodajnih poruka, poslati barem 5 poruka tjedno i obaviti jedan do dva telefonska razgovora tada ovaj sadržaj neće pomoći.

I naravno, ako ste zadovoljni s poslovnim rezultatima, prihodima i dobiti, produktivnošću i poslovanjem koje vodite, “kutija” vam nije potrebna. Barem ne u ovom trenutku.[/text_output][custom_headline type=”left” level=”h2″ looks_like=”h4″ accent=”true”]Investicija[/custom_headline][text_output]Sadržaj paketa sastoji se od:

Cijena: 2200,00 kn + PDV (promotivna cijena 1800,00 kn + PDV vrijedi do 14.7.2014.)

Seminar i preuzimanje “Kutije za računovodstvene servise” održat će se 19.7.2014. (petak) od 16:00 do 20:00 u Zagrebu, te ovog trenutka ima slobodno još 7 mjesta.

Želite li unaprijediti svoje poslovanje, privući nove klijente i stvoriti još bolji odnos s postojećim klijentima, tada nam se pridružite na seminaru i već isti dan počnite koristiti priložene tehnike, metode i alate u svom poslovanju.[/text_output][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_row_inner inner_container=”true” padding_top=”0px” padding_bottom=”0px” border=”none”][vc_column_inner width=”1/1″][button shape=”rounded” size=”regular” float=”none” block=”true” circle=”true” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” href=”https://business-klinika.com/?p=161″]Narudžba i rezervacija termina[/button][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row padding_top=”0px” padding_bottom=”0px” border=”none”][vc_column width=”1/1″][text_output]Goran Blagus
business coach

p.s. Jedna od traženijih epizoda iz “kutije” je “Opomene + procedura kod neplaćanja usluge”. Kliknite na link kako biste dobili uvid u dio lekcije, te se nadamo da će vam koristiti ako imate problema s naplatom tj. bude Vam emotivno teško i komplicirano krenuti s naplatom potraživanja.

p.p.s. Istraživanje nam je pokazalo kako je mjesečna prosječna cijena osnovnih računovodstvenih usluga 450,00 kn. U pogledu toga, ako Vam ovaj sadržaj, tehnike i metode dovedu SAMO jednog novog klijenta, investiciju u ovaj paket isplatit ćete nakon 4 mjeseca, a poprilično smo sigurni da će ROI “kutije” u godinu dana biti višestruko veći.[/text_output][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][gap size=”6.313em”][text_output]

Uslugu pruža: “Gibla” poslovno savjetovanje, vl. Goran Blagus, M. Lovraka 29, 10040 Zagreb; OIB: 79905301613; [email protected]

[/text_output][/vc_column][/vc_row]

JOIN THE CLUB!

Dnevna doza poduzetničkih ideja, tehnike i vještina.