Aktiviraj svoj biznis potencijal:
Masterclass efikasne prodaje

“Biti poduzetnik i imati svoj biznis, a u isto vrijeme biti bez love (novca) je KOMA OSJEĆAJ!”

Rješenje ovog problema i osjećaja, a bez da otkrivam toplu vodu, i sami ćemo pobjedonosno izjaviti  – PRODAJA TI JE RJEŠENJE!

Taj savjet (prodaja ti je rješenje) vrijedi isto onoliko koliko kada debelom čovjeku kažeš da je rješenje njegove debljine – jedi manje!

Budimo iskreni, debeli jako dobro znaju “matematiku” – više kalorija potrošim nego sam taj dan unio i kroz neko vrijeme smanjit ću svoj problem i svoju debljinu (jedi manje!).

Isto onako kako i mnogi poduzetnici znaju rješenje svojih problema da im treba više prodaje jer će im to otkloniti probleme s novcima, kreditima, dobavljačima, opremom, živcima, zdravljem.

Znati što treba napraviti NIJE DOVOLJNO ZA RJEŠENJE PROBLEMA!

Nismo mutavi i nismo gl*pi da ne znamo što bi trebalo. U većini slučajeva čak i jako dobro znamo kako bi to trebalo napraviti, ali…

Da, taj jeb*ni “ali”…

 • kod mene je specifična situacija
 • drugačiji sam, samo oni to ne vide
 • ne reagiraju na poruke koje im šaljem
 • kad bih samo znao što im reći
 • kad bi mi samo dali šansu da me saslušaju
 • nepotizam, nema druge
 • čega god se dohvatim, zapnem već u prvom koraku
 • umoran sam
 • skuplji / lošiji sam od konkurencije
 • nisam siguran da li im moje usluge trebaju
 • nemam love za marketing / auto / mobitel / mito

KOMA JE OSJEĆAJ kad imaš biznis, znaš da ti je rješenje koje nudiš dobro, znaš i osjećaš da možeš potencijalnim klijentima pomoći, vidiš pravu istinu i znaš kako drugi varaju i izrabljuju svoje klijente, a na tvom računu brojka blizu nule ili možda čak ima crveni minus kao predznak.

Budi drugačiji i klijenti će ti doći… aha… jesam drugačiji… pod stresom sam i važem svaki euro

Samo objavljuj na društvenim mrežama i dobit ćeš šansu… brate mili, objavljujem već mjesecima i sve što dobijem je friška figa. Koji lajk, šer, tapšanje po ramenu i dalje je račun prazan.

Unajmi stručnjaka za prodaju… aha, i što ću onda? Hoće mi on prodavati? Naučit će me prodavati? OK… može, zanimljivo, ali, odakle mi LOVA DA GA PLATIM? I još nešto, ako ga i uspijem platiti, tko mi garantira da će se taj trošak isplatiti. Nego, kad ja njemu pojasnim što i kako imam, što pružam… ne bude išlo.

Svakakvih je tu scenarija i siguran sam da možeš za sebe spomenuti još barem tri razloga ZAŠTO NEŠTO ŠTO SI ZAMISLIO NE FUNKCIONIRA.

KOMA JE OSJEĆAJ kad vidiš, osjećaš i trebaš priliku, a ne možeš je ostvariti!

Ostvariti = ugovoriti prodaju = dogovoriti suradnju

Stvari stoje ovako…

Ovdje si došao / došla jer me u neku ruku poznaješ. Ili putem Business Klinika newslettera ili putem objava s društvenih mreža. Nadam se da znaš kako dosta toga tipkam, produciram, radim iz područja psihologije prodaje i mnogi klijenti me angažiraju kada treba riješiti “prodajne probleme”.

Prodajni procesi, pisma, tehnike utjecaja i manipulacije u prodaji i komunikaciji su moj đir i moj fokus, tako da ako si poduzetnik i vlasnik biznisa, a sve ti to s vremena na vrijeme (ili cijelo vrijeme) stvara KOMA OSJEĆAJ, možda je ovo pravi trenutak da uskočiš na MASTERCLASS koji prezentiram na ovoj stranici.

Ono što tu nudim, zapravo, pružam, je prilika da mi se pridružiš na MASTERCLASS PROGRAM AKTIVACIJE VLASTITOG BIZNIS POTENCIJALA.

Faza 1.

Pravilan pristup prodaji, zašto su emocije važne i što je to ono bitno da te kupci prepoznaju kao poželjnog partnera

Za početak treba “razbiti” negativni mit o prodaji i postaviti ČVRSTE temelje kako se od sada postaviti prema prodaji i prodajnim procesima. Isto tako, ovdje ćemo grebati u emocije ciljne skupine, zašto su one bitne, kako one pokreću ljude (i kupce) te kako se aktiviraju.

Znam da znaš kako je poznavanje ciljne skupine bitno, ali još bitnije od toga je poznavanje njihovih vrijednosti po pitanju tvog proizvoda / usluge koju nudiš, ali i kako ste međusobno usklađeni. Ovo je JAKO VAŽNA lekcija jer ćeš nakon nje znati identificirati i shvatiti po ćemo si drugačiji i poželjniji na tržištu.  

Faza 2.

Prodajno pismo / prvi kontakt / prvi poziv & follow-up,  pregovaranje oko cijene, uvjeta, reaktivacije izgubljenih prodaja, prigovori, izgovori, tehnike & trikovi u prodaji i pregovaranju

U ovoj fazi naučit ćeš napisati svoja prva prodajna pisma. Neće to biti lijepi i šareni dopisi, umjetničke rečenice i literalni radovi – ovdje ćeš naučiti pisati PRODAJNA pisma s JASNIM ciljem koji želiš da napravi potencijalni kupac.

Praćenje prodajnog procesa (follow-up) je jako važan dio prodaje – kako ga raditi, kada ga raditi, kako odgovoriti na prigovore i izgovore, kako se postaviti kad potencijalni kupac odugovlači ili kada te želi iskoristiti… to sve ćemo obraditi u ovoj fazi edukacije i treninga.

Faza 3.

Analiza postignutih rezultata & WRAP UP

Ovdje ćemo prvo podijeliti virtualne diplome, dok će one fizičke naknadno stići poštom. Uz sve to, ovdje ćemo proći kroz sve što smo radili tijekom edukacije, korigirat ćemo ono što treba korigirati, ubacit ćemo nešto naprednijih tehnika i dobro ćemo se zabaviti. Ovdje slaviš svoje uspjehe i napretke.

Ako ti se ovo što dijelim i što educiram i što ću s maksimalno fokusa, energije, entuzijazma i želje prenijeti polaznicima programa sviđa i imaš potrebu za time, dolje su tehnikalije kako se pristupa MASTERCLASS-u.

PRVO da riješimo cijenu – 48,00 eura + PDV  = 60,00 eura

DRUGO da riješimo izvedbu – on-line, uživo, 3 susreta, trajanje 90 minuta svaki susret

TREĆE da riješimo BONUSE – snimke susreta, prezentacije, zatvorena fejs grupa, pitaj za svoj konkretan problem i dobit ćeš odgovor

PETO da riješimo garanciju & prigovor – ako ono što ću ti pokazati i podijeliti ne primijeniš, nećeš ostvariti rezultat. Ako nakon prve faze (prvog on-line susreta) skužiš da nije to za tebe, samo javi i vratim ti uplaćeni iznos.

Tehnikalije:

Platforma: Google meets ili Zoom

Datumi:

Faza 1 – 3.5.2023. u 18:00 

Faza 2 – 10.5.2023. u 18:00

Faza 3 – 24.5.2023. u 18:00

Ako je sve jasno i želiš naučiti vještine i tehnike kako aktivirati svoje biznis potencijalne, prvi korak je da ispuniš formular u nastavku.

Nakon što to napraviš, dobit ćeš ponudu za plaćanje ili link (Paypal ako plaćaš karticom) i time si osigurao svoje mjesto u Masterclass-u.

Ako ipak nešto nije jasno ili imaš pitanja i nedoumice, tada je najbolje poslati mi email na [email protected] i podijeli sva pitanja i nedoumice koje te muče.

I to je to… vidimo se uskoro.

Goran Blagus

p.s. Često u prodajnim pismima stavljamo “p.s.” sekciju i to zato da oni koji čitaju “od dna” odmah dobiju traženu informaciju. Za sada je ova kategorija prazna, no svrati za par dana i vidjet ćeš kako p.s. raste i mijenja se.

JOIN THE CLUB!

Dnevna doza poduzetničkih ideja, tehnike i vještina.