Jutro - BK newsletter

dnevna doza poslovnih vještina, tehnika,
metoda i "tajni" u vašem inboxu
(svako jutro, naravno)

Jutro je najvažniji dio dana svakog poduzetnika - što ćemo danas raditi i kako ćemo zamišljeno postići

Voditi vlastiti biznis, biti sam svoj gazda, imati tim ljudi, biti dobar šef, napraviti najbolji posao, privući nove klijente, riješiti naplatu, srediti međuljudske odnose, prodati uslugu, privući nove djelatnike, otpustiti zabušante, predstaviti se u najboljem svijetlu, animirati investitore, obraniti se od šarlatana, naći vrijeme za sebe, redovito se educirati, otići na konferenciju i na kraju biti SRETAN i ZADOVOLJAN je mnogima NEMOGUĆA MISIJA.

Koja je ispravna odluka, u kojem smjeru nastaviti, što je od ponuđenih opcija najbolje rješenje, što i kako dalje… najčešća su jutarnja pitanja s kojima se susreće svaki poduzetnik.

Posljedica svih tih neugodnih pitanja  je da svijet još nije upoznao poduzetnika koji nije osjetio neugodan i strašno težak osjećaj USAMLJENOSTI.

Kako? Zašto? Što? Kada? Koliko?

Kako privući novog klijenta.. Zašto mi nisu odgovorili na ponudu… Što napraviti kada pitaju za popust… Kada je najbolje vrijeme za kontaktiranje… Koliko su mogućnosti investirati u naše rješenje…

Puno pitanja koja traže odgovore, a kad se i nađu odgovori, neminovno se otvaraju neka nova pitanja koja traže neke nove odgovore i sve tako u krug.

Usamljenost je najgori teret koji nosi svaki poduzetnik - odlučuje SAM i SAM snosi posljedice svojih odluka.

Donositi odluke nije lako, posebno kada se ne zna što i kako odlučiti, a onda na koji način problem ili situaciju riješiti.

Što kad bi svako jutro u svom inboxu našli rješenja, ideje, motivaciju iz... 

 • prodajnih tehnika i vještina
 • tehnika utjecaja & manipulacije (kako pridobiti pažnju potencijalnih klijenata)
 • koraka kako motivirati i biti motiviran (osobna & timska)
 • vještine upravljanja ljudima & poslovnim procesima
 • tehnike pregovaranja & dogovaranja
 • tehnike & vještine USPJEŠNOG uvjeravanja
 • vještine pisanja / komunikacije (prodajna pisma, reklamacije, prodajni prigovori...)
 • ...

 

BK start-up paket (da početak bude što lakši)

Bonus uz BK newsletter

POKLON - BONUS za svakog novog pretplatnik na Jutro

Paket (oh da, fizički paket, opipljiv prstićima) s četiri iznimno važne lekcije i tehnike koje će svakom poduzetniku pomoći u boljoj prodaji, privlačenju više kvalitetnih klijenata, vođenju biznisa i ne manje važno - pregovaračkim vještinama.

BK Start-up paket se BESPLATNO naručuju putem linka koji dobijete s prvom jutarnjom porukom.  

Jutro poruke svakodnevno prima nekoliko tisuća poduzetnika, a neki od njih su osjetili potrebu da podijele svoje dojmove:

Pozdrav, Newsletter je pozitivna stvar u mom inboxu i redovito ga citam. Bez obzira jesu li mi neke teme bliske ili nepoznate, uvijek pronadjem nesto dobro.
Ksenija S. (Sep 14, 2018.)
Dobar je newsletter. Hvala na dnevnoj dozi biznis znanja.
Nina (Aug 23, 2018.)
Optimalno. Nemam nikakve veze s poslom ni branšom u kojoj jeste, ali volim pročitati Vaše mailove. Naslovima zaintrigirate, ostatak je teksta dovoljno dugačak da autor nešto kaže, a dovoljno kratak da čitatelj ne gubi vrijeme. Hvala Vam i lijep pozdrav. 🙂 Optimalno.
I. G. (Aug 23, 2018.)

Bravo, u stalnoj prisutnosti, u vrijednom radu, u stvaranju povjerenja je velika tajna uspjeha. Jer kad se pojaviš kod kupca sa novim proizvodom, uslugom, idejom.., više će vjerovati tebi koga već zna, u koga ima povjerenja, nego u nekog tko se pojavio najednom, taman da ima najbolje rješenje.
Zdravko (Aug 9, 2018.)
Poštovani g. Blagus, zanemarite hate komentare jer su besmisleni. Od mene Vam ide samo pozitiva. Jako mi se sviđa što obrađujete razne teme koje su jako zanimljive, a i korisne. Također, sve pohvale za Vaš stil pisanja, vrlo je interesantan i razumljiv. Veselim se svakoj Vašoj objavi i samo tako nastavite dalje!
Maja L.K. (Jul 26, 2018.)
Pozdrav Gorane, samo mali pozdrav i zahvala na sjajnim i korisnim mailovima i porukama!
Jasenka Z. (Jun 18, 2018.)

Pozdrav Gorane, Vjerni sam čitatelj BK Newslettera od samig početka i bez obzira što su teme prodajnog karaktera jako su mi interesantne. Neke pročitam samo informativni, a neke me potaknu na istraživački rad na internetu. Jako sam zadovoljan i veselim se Premium izdanju jer me zanima što će nam novo ponuditi.
Hrvoje M. (Mar 17, 2018.)

Dragi Gorane!

Tvoji tekstovi su zabavni, stručni te što je najbitnije pisani s dozom humora a to je po meni Sveto trojstvo ovakvog poslovnog modela.
Ja osobno na dnevnoj bazi čitam tvoje tekstove i uvijek mi preko usana prođe osmijeh, a vrlo često i cerek ( *bodeš u sridu*) !
Razlog zbog kojeg ti šaljem ovaj mail je potpora da nastaviš s dobrim radom!
S poštovanjem i zahvalnošću,
VS
P. S. Ja pratim samo 5 ljudi na internetu uključujući tebe!
Samo hrabro!
VS
Bok Gorane, Javljam ti se sa par riječi, riječi zahvale, čestitke. Ja sam E. ., sa ****, 75.god kažu dobro ih nosim. Čitam sve tvoje newslettere, lijepo po redu slažem, po brojevima u registratore, ima ih 2 i to A i B. "A" koje koristim neposredno u živim začetim projektima, a "B"- ono što svakih pa mjeseci prolistam. Korisni su, da ne kažem često "ubitačni".
E. M.

"Kako" & "primjenjivost u praksi" glavna su premise Business klinika newslettera.

Pregled dijela newsletter poruka & pripadajuća statistika (open rate).

Jutro - BK newsletter već godinama
svakodnevno prima & čita nekoliko tisuća poduzetnika 

Prijavite se i ne zaboravite BONUS -  Business Klinika START-UP paket!

Kako se prijaviti na Jutro:

 1. Upišite svoje ime i prezime
 2. Upišite svoju email adresu
 3. Na upisanu email adresu dolazi poruka gdje MORATE potvrditi prijavu na listu (double opt-in).
 4. Provjerite da li poruka nije označena sa SPAM ili PROMOTION. Ako jest, kliknite da nije SPAM / PROMOCIJA.
 5. Strpite se do prvog radnog dana jer već ujutro stiže prva poruka
 6. Primijenite nova znanja & vještine u redovitom poslovanju
 7. Podijelite svoje rezultate s bližom i širom okolinom.

Jutro je double opt-in lista (potrebna je dvostruka potvrda prijave) te se u bilo kojem trenutku možete odjaviti s liste. U svakoj poruci nalazi se link za ODJAVU / UNSUBSCRIBE. Osobni podaci upisani za prijavu koriste se SAMO za potrebe Business klinike i NE DIJELE SE S TREĆIM STRANAMA.