Kako privući poželjne klijente
i zaključiti prodaju

– PRIJAVE ZATVORENE – 

Prodaja nije uvaljivanje, prodaja nije ni hvatanje kupaca na trikove, nije ni manipulacija, nije ni prevara, nije ništa od toga.

Prodaja je dogovor između dviju strana u kojoj ona koja kupuje ima želju, potrebu i mogućnosti investirati u ono što prodavač pruža, daje, prodaje.

Prodaja je win-win odnos u kojem se dvije strane dogovore da žele surađivati.

Kolika je cijena, koji su rokovi, uvjeti plaćanja, uvjeti isporuke, garancije, funkcionalnosti, benefiti, značajke i sijaset drugih “stručnih” pojmova su samo tehnički detalji koji se dogovaraju i usklađuju kada je prodaja već dogovorena ne EMOTIVNOJ razini.

Nije tajna da smo mi ljudi bića koje pokreću emocije, a tek onda na racionalnoj razini dajemo pojašnjenja zašto smo napravili to što smo napravili.

”Najniža cijena” prodaje jer kod kupca izaziva emociju pohlepe ili neke druge emotivne prednosti, ali sigurno znate i za slučajeve kada se ni uz najnižu cijenu neki proizvod baš i ne prodaje. 

Postoji pregršt situacija u kojima je cijena najmanje bitna.

U takvim situacijama bitna je sigurnost, kvaliteta, rokovi, garancija… opet neka racionalna kategorija koju izaziva poželjna emociju kod kupca.

Kada se prema prodaji pristupa na ispravan način – tako da se privuku kupci kojima stvarno proizvod treba i kada oni rezoniraju s vrijednostima obiju strana, tada je sam čin zaključenja prodaje čista formalnost.

Prodaja, u svojoj srži je proces odašiljanja ispravne poruke ispravnoj ciljnoj skupini s jasnim pozivom na suradnju.

Želite li u svoj biznis implementirati prodaju koja počiva na win-win postulatima i u kojoj se obje strane uvažavaju, imaju razumijevanja te žele surađivati, prijavite se na četverotjedni on-line trening  “Kako privući poželjne klijente i zaključiti prodaju” i postavite svoju prodaju na zdrave i sigurne noge.

Moduli on-line treninga

  1. Pravilan pristup prodaji & zašto su emocije važne – 22.09.2021.
  2. Tko ti je kupac & zajedničke vrijednosti – 29.09.2021.
  3. Prodajno pismo / prvi kontakt / prvi poziv & follow-up aktivnosti – 06.09.2021.
  4. Pregovaranje oko cijene, uvjeta, reaktivacije, prigovori, izgovori, tehnike & trikovi – 13.10.2021.
  5. Analiza postignutih rezultata & WRAP UP – 20.10.2021.

Uz svaku modul polaznici dobiju materijal u obliku prezentacija te opcionalno upute i smjernice za samostalni rad i aktivnosti.

Trajanje pojedinog modula 60 do max. 90 minuta

On-line platforma: Zoom

Podrška između modula je kroz email i “zatvorenu” fejs grupu

Cijena: 1200,00 kn + PDV

Početak: 22.9.2021. u dogovorenom terminu između 14:00 i 18:00 te svake naredne srijede do 20.10.2021.

Predavanje - Goran Blagus

 

1. Pravilan pristup prodaji & zašto su emocije važne – 22.09.2021.

U ovom modulu “razbijamo” negativni mit o prodaji i postavljamo temelje kako ćete se od sada postaviti prema prodaji i prodajnim procesima. Isto tako, zavirit ćemo u emocije, zašto su one bitne, kako one pokreću i kako se aktiviraju.

2. Tko ti je kupac & zajedničke vrijednosti – 29.09.2021.

Poznavanje ciljne skupine je bitno, ali još bitnije od toga je poznavanje njihovih vrijednosti po pitanju vašeg proizvoda, ali i kako ste međusobno usklađeni. Ovaj dio je jako važan, jer ovdje ćete identificirati i shvatiti koje su to one razlike koje vas čine drugačijim na tržištu.

3. Prodajno pismo / prvi kontakt / prvi poziv & follow-up aktivnosti – 06.09.2021.

U ovom modulu naučit ćete napisati svoja prva prodajna pisma. Neće to biti lijepi i šareni dopisi, umjetničke rečenice i literalni radovi – ovdje ćete naučiti pisati PRODAJNA pisma s JASNIM ciljem koji želimo da napravi potencijalni kupac.

4. Pregovaranje oko cijene, uvjeta, reaktivacije, prigovori, izgovori, tehnike & trikovi – 13.10.2021.

Praćenje prodajnog procesa (follow-up) će ovdje biti u još većem fokusu. Kako ga raditi, kada ga raditi, kako odgovoriti na prigovore i izgovore, kako se postaviti kad potencijalni kupac odugovlači ili kada vas želi iskoristiti… to sve ćemo obraditi na ovom modulu.

5. Analiza postignutih rezultata & WRAP UP – 20.10.2021.

Ovdje ćemo prvo podijeliti virtualne diplome, dok će one fizičke naknadno stići poštom. Uz sve to, ovdje ćemo proći kroz sve što smo radili tijekom edukacije, korigirat ćemo ono što treba korigirati, ubacit ćemo nešto naprednijih tehnika i dobro ćemo se zabaviti. Ovdje slavimo svoje uspjehe.

*******

On-line trening održava se putem Zoom platforme i poželjno je da ste u naznačeno vrijeme treninga uz računalo i koncentrirani na sadržaje koje ćemo obrađivati.

U slučaju spriječenosti, uvijek će biti dostupna snimka za kasnije gledanje.

Uz on-line trening dobit ćete pristup i zatvorenoj Facebook grupi u kojoj će se nalaziti svi ekstra materijali, a grupa će nam ujedno poslužiti i kao platforma za pitanja & odgovore, ali i za raspravu oko važnih tema i situacija s kojima ćete se možebitno susresti u svom biznisu.

I za kraj, prvo virtualna, a kasnije poštom stiže i fizička diploma o uspješnoj završenoj edukaciji. Makar, novi klijenti, nove prodaje i novi poslovi bi vam trebali biti najveća diploma i najveća potvrda uspješno završenog treninga.

*******

Za sudjelovanje na Kako privući poželjne klijente i zaključiti prodaju on-line treningu potrebno je prijaviti se putem donjeg formulara, nakon čega ćete dobiti ponudu po kojoj možete izvršiti plaćanje.

Po izvršenom plaćanju dobit ćete pristupne podatke i potvrdu sudjelovanja na treningu.

*******

Trening vodi Goran Blagus, osoba koja stoji iz Business klinike i koji puno piše newslettere, prodajna pisma i različite prodajne sadržaje.

Ako ste prvi put ovdje i ne poznate me, možete skoknuti na LinkedIn profil pa malo proučiti karijeru. LINK

Hvala na pažnji i vidimo se na prvom modulu.

Goran Blagus

p.s. Ako imate pitanje ili potrebu za više detalja, uvijek možete poslati email na [email protected] i odgovor stiže vrlo brzo. Za hitne stvari, zovite na 0955050290 i netko će se javiti odmah ili vrlo brzo uzvratiti poziv.

JOIN THE CLUB!

Dnevna doza poduzetničkih ideja, tehnike i vještina.