[cs_content][cs_element_section _id=”1″][cs_element_row _id=”2″][cs_element_column _id=”3″][cs_element_text _id=”4″][/cs_element_column][/cs_element_row][/cs_element_section][cs_section parallax=”false” separator_top_type=”none” separator_top_height=”50px” separator_top_angle_point=”50″ separator_bottom_type=”none” separator_bottom_height=”50px” separator_bottom_angle_point=”50″ style=”margin: 0px;padding: 10px 0px;”][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px;”][cs_text]

Što da kažem ciljnoj skupini
da me zamijeti?

28.02.2018. u 17:00

9 od 10 poduzetnika na pitanje “Zašto da surađujemo s vama?” odgovara

i ne uspije sklopiti poslovni dogovor jer su to iste riječi, iste fraze, isti pojmovi koje komuniciraju i drugi davatelji usluga.

Izrazito je frustrirajuće ne znati na ispravan način znati što reći, što komunicirati ili što prikazati ciljnoj skupini da vidi / čuje / osjeti kako za njih imamo odlično rješenje.

Još više je frustrirajuće kada konkurent sa slabijom / sporijom / skupljom / kompliciranijom uslugom postiže bolje prodajne rezultate.

Dodatno frustracija raste kada iz različitih izvora dolaze informacije kako trebate izgraditi USP (unique selling proposition), kako trebate imati jasnu misiju i viziju, kako trebate stati u cipele ciljne skupine, kako trebate CRM… i set ostalih kako gluposti koje samo zakompliciraju život.

Što reći / prikazati / demonstrirati ciljnoj skupini je nešto što se uz malo truda i vremena može jednostavno izgraditi i ne traži komplicirane modele i formule.

Sudjelovanjem na ovom webinaru dobit ćete i naučiti koristiti model koji će vam JASNO, DIREKTNO i KONKRETNO reći što je to “TO” što trebate komunicirati sa svojom ciljnom skupinom.

Ovaj webinar (kao i svi ostali u režiji Business klinike) su nešto potpuno drugačije – kombinacija prijenosa znanja + live demonstracija primjene tog znanja u praksi.

Iz tog razloga, webinar se sastoji od dva dijela:

  1. Upoznavanje s modelom izgradnje “poslovne vrijednosti”
  2. LIVE demonstracija

Predviđeno trajanje webinara je 1,5 sati, no trajat će onoliko dugo koliko je potrebno da svi polaznici dobiju odgovore na sva pitanja i dvojbe te da je svima “leglo” kako definirati vrijednosti koje će koristiti u prodaji ODMAH NAKON ZAVRŠETKA WEBINARA. Nije vrijeme da se vremenski ograničavamo na tak važnoj temi 🙂

Webinar počinje 28.02.2018. u 17:00, a svi oni koji su se registrirali do njegovog početka (bez obzira sudjelovali na njemu ili ne) dobit će:

  1. Snimku webinara
  2. Prezentaciju
  3. PDF priručnik kako definirati “poslovnu vrijednost”
  4. 1 sat live konzultacija putem telefona / emaila

Ovaj webinar nije besplatan, free, gratis, đaba, ücretsiz, khulula, brezplačen… već košta 400,00 kn (PDV uključen u cijenu) ako se prijavite i platite do trenutka njegovog početka, jer nakon toga cijena raste na iznos od 800,00 kn (PDV uključen).

Cijena je i više nego fer, štoviše, višestruko je niža nego da me angažirate jedan-na-jedan da vam pišem prodajno pismo.

Kroz ovaj webinar vidjet ćete proces koji ja osobno koristim u radu s klijentima kada trebamo revidirati prodaju ili postaviti prodajnu na zdrave noge. Za sam webinar pripremio sam nekoliko primjera, no kao sudionik moći ćete predložiti i svoj biznis pa ako će biti dovoljno glasova, možda i odaberemo vas za live demonstraciju i evo prilike da na 400,00 kn investicije dodate dvije nule (00) prije decimalne točke kao ROI ovog webinara.

Za sudjelovanje i/ili pristup on-line snimci po povlaštenoj cijeni potrebno se registrirati putem donjeg formulara

Nakon prijave, na upisanu email adresu dobit ćete ponudu za plaćanje. Po izvršenom plaćanju, na istu email adresu stići će i link za pristup webinaru (cca. 48 sati prije početka), a cca. 48 sati nakon završetka webinara stiže i link za download snimke webinara.

Za kraj, onaj standardni dio – za sva pitanja pišite na [email protected] ili zovite 095 5050290.

Hvala,

Goran Blagus
(Business klinika)

p.s. Ekipo, vi koji ste bili na 24+ tehnike radionici ili ste ex. pretplatnici Business Klinika newslettera, ostavite komentar kod prijave kako bi vam se osigurao popust.

p.p.s. Ako redovito pratite Business klinika newsletter onda sigurno znate kako će ovo biti full nabrijan i izrazito nabijen webinar s brdom konkretnih tehnika, vještina i metoda koje možete / trebate / morate integrirati u svoje poslovanje.

[/cs_text][/cs_column][/cs_row][/cs_section][/cs_content]

JOIN THE CLUB!

Dnevna doza poduzetničkih ideja, tehnike i vještina.