[cs_content][cs_section parallax=”false” separator_top_type=”none” separator_top_height=”50px” separator_top_angle_point=”50″ separator_bottom_type=”none” separator_bottom_height=”50px” separator_bottom_angle_point=”50″ style=”margin: 0px;padding: 45px 0px;”][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px;”][cs_text]

7 patuljaka, 7 brda, 7 apostola, 7 smrtnih grijeha, 7 dana u tjednu…

Broj 7 kao da ima neku svoju mistiku…

…a kada nešto percipiramo kao tajnu, kao nešto što nije dostupno drugim ljudima i kao nešto što će nam dati prednost, znanje, spoznaju, moć… tada je to nešto vrijedno istražiti.

U ljudskoj je prirodi da istražuje, otkriva i traži prednost, no isto tako je i u prirodi manipulatora da zna kako je to JEDNA VELIKA ljudska slabost koju lako može iskoristiti.

O manipulatorima pričamo tek kada smo izmanipulirani, smatramo ih lošim ljudima, a njihove tehnike i metode smatraju se zabranjenim znanjem.

Percepcija je kako tehnike manipulacije treba zabraniti jer se manipulirani osjećaju iskorištenima ali i manipulatori žele zabranu jer će tako izgubiti oružje koji koriste u procesu manipulacije.

7.7.2017. imate prilike sudjelovati na underground radionici
“Tehnike manipulacije i utjecaja”
te naučiti i uvježbati najpoznatije tehnike koje koriste majstori manipulacija

Upoznat ćete se s temama i vještinama koje često u društvu znaju biti negativno “etiketirane”, no svatko od nas je dovoljno odgovoran da procjeni hoće li naučena znanja iskoristiti na etički prihvatljiv način tj. u iskorištavanju prilike s pozitivnim rezultatima i/ili obrani od drugih manipulatora.

Manjim dijelom radionice ćemo se baviti tehnikama prof. Roberta Cialdinija, a puno više fokusa stavit će se na metodologije manipulacije i upravljanja koje možete susresti kod: kult lidera, sektaša, MLM-ovaca, prodavača, vjerskih fanatika, političara, slatkorječivih pojedinaca i sličnih osoba.

Iz sadržaja:

Ovo nije “obična” radionica i ovo nisu uobičajene teme. Ovo je radionica za osobe koje su spremne “zaroniti u mračne dubine” funkcioniranja ljudi te otkriti kako nove spoznaje iskoristiti za svoje ciljeve.

****

Info:

Radionica: Tehnike manipulacije & utjecaja
Predavač: Goran Blagus
Lokacija: Zagreb
Datum: 07.07.2017. od 08:47 do 16:47 (bit će 4 pauze)
Cijena: 1700,00 kn (PDV uključen)
PROMO LJETNA CIJENA: 950,00 kn (PDV uključen)

Sadržaj:

BONUSI:

OGRANIČENJA:

Prijave se primaju do popunjenja svih slobodnih mjesta, te narudžba i prijava ne osiguravaju slobodno mjesto. Samo pravovremeno primljene uplate i potvrda s naše strane garancija je da ćete moći sudjelovati na seminaru. U slučaju da ste uplatili nakon što su sva mjesta popunjena, kompletan iznos uplate bit će vam vraćen.

PRIJAVE NISU MOGUĆE

Nakon što popunite formular, dobiti ćete ponudu po kojoj možete izvršiti uplatu. Nakon primljene uplate dobiti ćete potvrdu, lokaciju i originalni račun.

Za sva pitanja, možete pisati na [email protected] ili nazovite 095 5050290.

Hvala,

Goran Blagus
(Business klinika)

p.s. Trenutna popunjenost

[x_skill_bar heading=”Popunjenost” percent=”100%”][/cs_text][/cs_column][/cs_row][/cs_section][/cs_content]

JOIN THE CLUB!

Dnevna doza poduzetničkih ideja, tehnike i vještina.